Danska Rikshospitalets slankdiet
Danska Rikshospitalets slankdiet eller 3-dagarsdieten som den också heter är en bantningsmetod som gör dig 2–5 kilo lättare på 3 dagar och det får man väl kalla för en riktigt snabb diet. Dieten fungerar med hjälp av en kemisk process som går ut på att bränna så mycket fett som möjligt.
Denna diet kan med fördel kombineras med ett effektivt bantningspiller. Klicka här för att prova gratis!
Danska Rikshospitalets Slankdiet får inte ändras, den skall man följa strikt. Det är ok att krydda med salt och peppar, men inga andra kryddor. När exakta mängder inte anges gäller sunt förnuft. Efter tre dagars diet äter man normalt igen, men inte mycket. Efter fyra dagars normal mat startar man tre dagars diet. Detta verkar inte vara någon metod att använda i det långa loppet. Att banta handlar mycket om att förändra livsstilen och det finns bättre metoder som t.ex. Atkins och Montignac. Danska Rikshospitalets slankdiet kan vara bra om man vill gå ner i vikt snabbt till något visst tillfälle...
För att komma igång med din nya kosthållning och lyckas hålla dieten gå gärna med i en viktklubb. Exempelvis www.matdagboken.se. Där får en personlig matdagbok, personlig motionsdagbok, personliga uträkningar såsom BMI, personligt energibehov, recept och mycket mera. Matdagboken är kopplad till livsmedelverkets databas vilket underlättar rätt kosthållning. Färdiga menyer för viktminskning ingår!
Observera!
Om du mår illa, är gravid, har problem med njurarna, har diabetes, oroar dig eller har övriga frågor kontakta din läkare eller dietist. Det är aldrig fel att rådgöra med din läkare INNAN du börjar banta.
Danska Rikshospitalets Slankdiet meny:
Dag 1
Frukost: 1/2 grapefrukt, 1 rostad brödskiva, 2 tsk jordnötssmör.
Lunch: 1,4 dl tonfisk, 1 rostad brödskiva.
Middag: 2 skivor kött (85 g), 2,8 dl gröna bönor, 2,8 dl rödbetor, 1 litet äpple
rivet, 2,8 dl vaniljglass.
Dag 2
Frukost: 1 hårdkokt ägg, 1 rostad brödskiva, 1/2 banan.
Lunch: 2,8 dl kopp keso, 5 salta kex.
Middag: 2 korvar i bröd, 2,8 dl broccoli, 1,4 dl morötter, 1,4 dl banan, 1,4 dl
vaniljglass .
Dag 3
Frukost: 1 hårdkokt ägg, 1 rostad brödskiva.
Lunch: 5 små skivor cheddarost, 5 salta kex, 1 litet äpple.
Middag: 2,8 dl tonfisk, 2,8 dl rödbetor, 2,8 dl blomkål, 1,4 dl honungsmelon,
1,4 dl vaniljglass.
Källa:
Aftonbladet: "Elva tuffa dieter"
Lycka till att banta med Danska Rikshospitalets slankdiet!
Copyright 2007-2008 viktvakten.se E-post: info@viktvakten.se