Hoodia Gordonii extrakt


 

Hoodia Gordoni extrakt har på senare tid blivit ett populärt kosttillskott för bantning. Hoodia är ett naturligt extrakt  som kommer från en kaktusväxt som lever i Kalahariöknen i Södra Afrika. Hoodia Gordonii innehåller en speciell molekyl "P57" som skickar signaler till hjärnan som då upplever "mättnadskänsla" Detta innebär att du inte upplever känslan av hunger på samma sätt som tidigare, vilket resulterar i minskat kaloriintag och därmed viktminskaning. I årtusenden har Hoodia använts av Kalahariöknens San Bushmen under deras långa jakt turer för att minska deras hunger. Hoodia Gordonii fick sitt genombrott när amerikanska reportern Leslie Stahl åkte till Kalahariöknen för att pröva växten. Reportern bekräftade dess aptitdämpande effekt i ett reportage i amerikans TV. Efter det har produkten gjort succé runt om i världen. På senare tid har det sålts falsk Hoodia ute på nätet, se upp! Det är bara en viss del av Hoodia kaktusen man kan använda, de oseriösa säljer värdelösa delar från Hoodia. Det finns gott om bedragare på Internet...

För att inte misslyckas med bantningen: Komplettera med en bra multivitamin och en bra multimineraltablett. Denna ser till att du får de vitaminer och mineraler som du behöver. När man bantar är det vanligt att man snabbt lider brist på dessa viktiga ämnen, vilket i sin tur får dig att avbryta bantningen i förtid p.g.a. av dåligt mående.

Denna diet kan med fördel kombineras med ett effektivt bantningspiller. Klicka här för att prova gratis!

 

 

Tips Nr 2: För att komma igång med din nya kosthållning och lyckas hålla dieten gå gärna med i en viktklubb. Exempelvis www.matdagboken.se. Där får en personlig matdagbok, personlig motionsdagbok, personliga uträkningar såsom BMI, personligt energibehov, recept och mycket mera. Matdagboken är kopplad till livsmedelverkets databas vilket underlättar rätt kosthållning. Menyer för att gå ner i vikt ingår!

 

 

CBS News: "African Hoodiaplant may help hight fat"

BBC News: "Sampling the Kalahari Hoodia diet"

B.T:  "Hollywood stjärnor spisar Hoodiakatus"

Hoodia Artiklar: "Allt om Hoodia - studier, tester forskning m.m."

Läkemedelsverket: "Hoodia kan leda till läkemedelsklassificering"

 

 

 

 

Få ett gratis prov på Hoodia bantningspiller, Klicka här!

 

 

 

 

 

 

Lycka till att banta med Hoodia!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Till startsidan ViktVakten.se


Copyright 2007-2008 viktvakten.se        E-post: info@viktvakten.se