VitalSlim - NeOpuntia

Naturens egna Xenical


 

VitalSlim eller NeOpuntia som det verksamma ämnet kallas blockerar kroppens upptag av fett till en tredjedel, 28%. Bio Serare Labratories, ett franskt forskningsbolag ligger bakom NeOpuntiapreparatet. De började redan 1984, men det är först nu på 2000 talet det tagit ordenlig fart. NeOpuntia är helt naturligt producerad och fri från allt vad genmanipulation och kemikalier heter. Kort sagt kan man säga att VitalSlim NeOpuntia är naturens egna Xenical. Jämför man med Xenical hittar man just samma fettblockerande effekt. Det är ingrediensen NeOptunia som är så effektiv. NeOpuntia är fibrer från kaktusen Opuntia ficus indica  som i flera studier visat mycket goda resultat i viktminskningssammanhang. Studierna visar att vid intag av NeOpuntia försvinner ca en tredjedel av det fett vi får i oss ut i avföringen. Man kan säga att kaktusfibrerna "tar hand om" det överflödiga fett du får i dig. Övriga effekter som finns hos kaktusfibrerna är att de bl.a. sänker måltidens totala GI precis som vinäger gör. VitalSlim - NeOpuntia skall tagas efter måltiden. Detta för att NeOpuntian skall hinna binda det fett du nyss ätit. Du kan just nu prova detta preparat för 1:- se länken överst på denna sida.

För att komma igång med din nya kosthållning och lyckas hålla dieten gå gärna med i en viktklubb. Exempelvis www.matdagboken.se. Där får en personlig matdagbok, personlig motionsdagbok, personliga uträkningar såsom BMI, personligt energibehov, recept och mycket mera. Matdagboken är kopplad till livsmedelverkets databas vilket underlättar rätt kosthållning. Färdiga 4-veckors menyer för viktminskning ingår.

 

 

Denna diet kan med fördel kombineras med ett effektivt bantningspiller. Klicka här för att prova gratis!

 

 

 

 

 

För att inte misslyckas med bantningen: Komplettera med en bra multivitamin och en bra multimineraltablett. Denna ser till att du får de vitaminer och mineraler som du behöver. När man bantar är det vanligt att man snabbt lider brist på dessa viktiga ämnen, vilket i sin tur får dig att avbryta bantningen i förtid p.g.a. av dåligt mående. Tips: Just nu kan du prova en Multivitamintablett gratis i hela 2 månader. Den som både innehåller 20 st av de viktigaste vitaminerna OCH mineralerna, den innehåller även extrakt av grönt te som ökar förbränningen! Klicka här för att komma till erbjudandet: Efi SE

Det har gjorts hela 5 st. större undersökningar/studier som samtliga visar på att VitalSlim - NeOpuntia fungerar!

 

 

 

Källor:

Neopuntia.com: "The Health Lipophilic Fiber"

Nyfiken Vital: "Ner i vikt med NeOpuntia"

 

 

 

Lycka till att banta med VitalSlim - NeOpuntia!

 

 

 

  •  

    Till startsidan ViktVakten.se


    Copyright 2007-2008 viktvakten.se        E-post: info@viktvakten.se