Liposinol


 

Liposinol är ett fiberkomplex från växter som med förmåga att binda fetter vilket bidrar till viktkontroll. Liposinol förlänger även mättnadskänslan, du är mätt längre. Detta görs genom att det bildas en slags tjock flytande gele i magsäcken och i tarmarna som stannar kvar längre och fyller ut.  Liposinol binder upp till 28% av fettet i en vanlig måltid som senare förvinner ut via avföringen. Samma som VitalSlim som du kan prova för 1:- . Liposinol sägs också dämpa aptiten och sötsuget. Liposinol sänker halten av kolesterol i blodet genom att minska upptaget av kolesterol i maten genom att bilda gallsyror. Gallsyror är nödvändiga för nedbrytningen av fett. Liposinol är mycket likt VitalSlim som också är en fettblockerare, har liknande ingredienser och blockerar exakt lika mycket fett!

Denna diet kan med fördel kombineras med ett effektivt bantningspiller. Mitt tips är VitalSlim som hämmar fettupptaget i magen med ca 30% enl studier. Just nu kan du prova VitalSlim för 19:- fraktfritt!! Klicka här för att läsa mer om erbjudandet!

 

Maxmedica: "Mer om Liposinol"

Apoteket: Här köper du Liposinol receptfritt. 
 

Tips Nr 1: Kombinera även med ett effektivt bantningsplåster som hämmar aptit och ökar fettförbränning, HOODIA. Hoodiakaktus har sedan länge använts för att hämma aptit och öka fettförbränning, men är så pass effektivt att det finns risk att läkemedelsverket klassar det som läkemedel. Passa på att prova Hoodia redan idag! Det finns ett bra gratiserbjudande just nu där du kan prova Hoodia gratis i en månad. Prova själv får du se! Klicka här för att läsa mer om Hoodia och beställa gratis!

 

 

 

 

 

 

Till startsidan ViktVakten.se


Copyright 2007-2008 viktvakten.se        E-post: info@viktvakten.se