Spirosan


 

Spirosan är ett bantningspiller som är framställt av Sverre Paaske, Norges främsta forskare inom biomedicin, homeopat samt forsningschef för Medis. Denna relativt nya metod skall förbränna och transportera fett med över 50% effektivitet, verka hungersdämpande, stabilisera ämnesomsättningen, vara bra för kolestorolhalten samt ge ett starkare immunförsvar. Spirosan skall även verka som en detox, dvs rena blodet, matsmältningssystemet och organen.

Spirosan innehåller bl.a. Kitosan och Spirulina:

Chitosan eller Kitosan, som det också kallas är vanligt förekommande i många olika viktminskningsprodukter. Det utvinns ur skalet på skaldjur som lever i havet. Chitosan har en förmåga att ta upp fett upp till 7 gånger sin vikt som sedan effektivt transporteras ut ur kroppen via tarmsystemet.... Chitosan sägs även ha en hungersdämpande effekt.

Spirulina är en blågrön alg som är vanlig i kosttillskott. Den innehåller bl.a. 65% protein och hela 18 aminosyror. Spirulina är även rik på antioxidanter, klorofyll och den viktiga B vitaminen B12 samt betakaroten. Spirulina sägs även den verka hungersdämpande.

Föutom dessa två viktiga ingredienser innehåller Spirosan bl.a. Omega 3 och Omega 6 fettsyror samt är även rik på klorofyll och innehåller Riboflavin som har fettförbrännande egenskaper.

För att inte misslyckas med bantningen: Komplettera med en bra multivitamin och en bra multimineraltablett. Denna ser till att du får de vitaminer och mineraler som du behöver. När man bantar är det vanligt att man snabbt lider brist på dessa viktiga ämnen, vilket i sin tur får dig att avbryta bantningen i förtid p.g.a. av dåligt mående. Tips: Just nu kan du prova en Multivitamintablett gratis i hela 2 månader. Den som både innehåller 20 st av de viktigaste vitaminerna OCH mineralerna, den innehåller även extrakt av grönt te som ökar förbränningen! Klicka här för att komma till erbjudandet: Efi SE

Denna diet kan med fördel kombineras med ett effektivt bantningspiller. Klicka här för att prova gratis!

 

 

 

 

 

  • Till startsidan ViktVakten.se


    Copyright 2007-2008 viktvakten.se        E-post: info@viktvakten.se