Lepigen - Lepigen X-Strong


Prova Reducer + Xantan för 1:- och få viktskola på köpet! (Samma som Lepigen förutom att du får ett extra piller samt viktskola och stegräknare på köpet..)

 

Lepigen eller Lepigen X-Strong innehåller hela 5 olika kraftfulla växtextrakt som var och en är bra för att gå ner i vikt med. Nu har det kommit ut ett nytt piller på marknaden som kombinerar Reducer och Xantan samt att du får en gratis viktminskningsskola. Detta påminner om Lepigen men du får betydligt mer för pengarna med Reducer + Xantan. Förutom att förbränna fett ökar Lepigen X-Strong din ämnesomsättning, dämpar din aptit samt gör dig mycket mer energi både fysiskt och psykistkt. Med Lepigen X-Strong börjar du förbränna fett redan första dagen! Observera att du skall ta Lepigen 30-40 min före måltid för bästa resultat. 1 kapsel, 3 gånger dagligen tillsammans med ett glas vatten. Glöm inte dricka mycket vatten när du använder Lepigen. Kroppen kräver mer vatten när den går på högvarv och förbränner fett!

 

Tips: För att komma igång med din nya kosthållning och lyckas hålla dieten gå gärna med i en viktklubb. Exempelvis www.matdagboken.se. Där får en personlig matdagbok, personlig motionsdagbok, personliga uträkningar såsom BMI, personligt energibehov, recept och mycket mera. Matdagboken är kopplad till livsmedelverkets databas vilket underlättar rätt kosthållning. Färdiga kostmenyer för viktminskning ingår.

För att inte misslyckas med bantningen: Komplettera med en bra multivitamin och en bra multimineraltablett. Denna ser till att du får de vitaminer och mineraler som du behöver. När man bantar är det vanligt att man snabbt lider brist på dessa viktiga ämnen, vilket i sin tur får dig att avbryta bantningen i förtid p.g.a. av dåligt mående. Tips: Just nu kan du prova en Multivitamintablett gratis i hela 2 månader. Den som både innehåller 20 st av de viktigaste vitaminerna OCH mineralerna, den innehåller även extrakt av grönt te som ökar förbränningen! Klicka här för att komma till erbjudandet: Efi SE

 

 

Lycka till att banta med Lepigen!

 

 

 

 

  •  

    Till startsidan ViktVakten.se


    Copyright 2007-2008 viktvakten.se        E-post: info@viktvakten.se