Dela med dig på Facebook

Nutrilett - Nutrilette


 


Nutrilett erbjuder  en serie produkter, som kan hjälpa dig att gå ner i vikt. Du kan själv välja, om du vill genomföra en intensiv pulverkur eller om du enbart vill kombinera sund och mager mat med Nutrilett måltidsersättning (Nutrilett Bars). Nutrilett Comp, som förstärker mättnadskänslan, kan göra det lättare att genomföra intensivkuren.

Nutrilett Intensive är det kompletta näringsmedlet som hjälper dig att snabbt gå ned i vikt utan att kroppen tar skada. Nutrilett Intensive ger dig alla fibrer och näringsämnen som du behöver, men inga onödiga kalorier. Om du ersätter alla dagens mål med Nutrilett Intensive får du bara i dig 557 kalorier, jämfört med de 2000-3000 kalorier som kroppen normalt förbrukar varje dag. Mellanskillnaden tas från fettreserverna.

Denna diet kan med fördel kombineras med ett effektivt bantningspiller. Klicka här för att prova gratis!

 

 

 

 


Nutrilett Intensive finns i tre smaker: jordgubb, skogsbär och choklad.


Alla viktiga näringsämnen
Nutrilett Intensive innehåller 29 essentiella vitaminer och mineraler som din kropp behöver. Varje påse Nutrilett Intensive ger dig ca 20% av det rekommenderade dagsintaget av dessa ämnen. Med fem pulverpåsar om dagen, dvs en intensivkur, täcks kroppens behov av näringsämnen till hundra procent.

 

 • Smakar gott
  Nutrilett Intensive pulver finns i tre välsmakande varianter. Du kan välja mellan jordgubb, skogsbär och choklad.

   
 • Lätt att tillreda
  Nutrilett Intensive är lätt att tillreda. Det enda du behöver göra är att blanda pulvret med 2 dl vatten och skaka. Sedan har du en välsmakande färdig dryck.


  En god början


  Nutrilett Intensive är en god starthjälp
  Nutrilett Intensive pulver är en fullkostdiet och en effektiv start på din kur. Du kan byta ut alla måltider under en till två veckor med 5 påsar Nutrilett Intensive för kvinnor och 6 påsar för män per dag. Du får i dig alla näringsämnen som kroppen behöver, men bara 557 (668) kalorier per dag om du följer anvisningarna. Du kan sedan kombinera Nutrilett Intensive med vanlig kalorifattig mat. Kom ihåg att dricka mycket vatten under din Nutrilettkur, minst 1,5 liter/dag.
 • Nutrilett Comp är ett hjälpmedel som kan göra det lättare för dig att gå ner i vikt. Kapslarna innehåller glukomannan som tillsammans med vätska sväller ca 200 gånger sin egen volym i magsäcken. Det gör att utrymmet i magsäcken minskar, vilket snabbare ger en ökad mättnadskänsla.


  Nutrilett Comp är ett nytt hjälpmedel när du vill minska din vikt.
  Nutrilett Comp innehåller 84 kapslar/burk för 14 dagars viktkontroll.
  Innehåller inga kalorier.

  Tillsammans med Nutrilett
  Nutrilett Comp i kombination med Nutrilett Intensiv hjälper dig att snabbare och enklare nå din önskade vikt. Ta två kapslar en timme före varje Nutrilettmåltid eller innan frukost, lunch och middag.

  Efter Nutrilett-kuren
  För att hålla vikten under kontroll kan du ta två kapslar före varje måltid efter avslutad Nutrilett-kur. Eller då du bara känner för att hålla igen lite extra på maten.

  Dosering
  Två kapslar tre gånger om dagen tillsammans med minst 2 dl vatten ca en timme innan måltiden. Överhuvudtaget ska Nutrilett Comp kombineras med mycket vatten, drick minst 1,5-2 liter vätska per dag. Kapslarna sväljes hela.

  Ingredienser och förvaring
  Varje kapsel innehåller 410 mg glukomannan (fiber från den japanska växten Amorphophallus konjac), mikrokristallinsk cellulosa, gelatin (kapselhöljet) och magnesiumsalter av fettsyror. Nutrilett Comp ska förvaras torrt i rumstemperatur och oåtkomligt för barn.

   


  Källa: Nutrilett.nu

   

   

  För att komma igång med din nya kosthållning och lyckas hålla dieten gå gärna med i en viktklubb. Exempelvis www.matdagboken.se. Där får en personlig matdagbok, personlig motionsdagbok, personliga uträkningar såsom BMI, personligt energibehov, recept och mycket mera. Matdagboken är kopplad till livsmedelverkets databas vilket underlättar rätt kosthållning. Färdiga veckomenyer för viktminskning ingår!

  För att inte misslyckas med bantningen: Komplettera med en bra multivitamin och en bra multimineraltablett. Denna ser till att du får de vitaminer och mineraler som du behöver. När man bantar är det vanligt att man snabbt lider brist på dessa viktiga ämnen, vilket i sin tur får dig att avbryta bantningen i förtid p.g.a. av dåligt mående. Tips: Just nu kan du prova en Multivitamintablett gratis i hela 2 månader. Den som både innehåller 20 st av de viktigaste vitaminerna OCH mineralerna, den innehåller även extrakt av grönt te som ökar förbränningen! Klicka här för att komma till erbjudandet: Efi SE

   

  Till startsidan ViktVakten.se


  Copyright 2007-2008 viktvakten.se        E-post: info@viktvakten.se