Dela med dig på Facebook

Modifast - Modifastmetoden.


 


Modifast eller Modifastmetoden är en samling måltids och kostersättande produkter och fungerar ungefär som föregångarna.. Modifast är en s.k. LCD Diet (Low Calori Diet) till skillnad från Allévo som är en VLCD (Very Low Calori Diet). Modifast sortiment består av drycker med smak av choklad, vanilj, hallon, och kaffe. Samt soppor med smak av sparris och en med potatis purjulök.

Modifastmetoden är utformad så att du skall till en början ersätta alla måltider med Modifast produkter. Denna inledningsfas varar i 14 dagar. Det är extra viktigt att du dricker mycket vatten under denna fas, minst 2.5 liter/dag. Går man sen över till tredje veckan så är den lite enklare då man får äta ett mål om dagen men fortfarande ersätta de andra måltiderna med Modifast-produkter. På Modifast hemsida står det att veckorna därefter får du äta två vanliga mål mat per dag. jag tycker att det är väldigt luddigt uttryckt. Skall man gå på diet bör man ha ett exakt schema att gå efter, annars är det lätt att man gör egna tolkningar vilket kan medföra ännu en misslyckad bantning. När du är klar med Modifast-dieten skall du enligt Modifast hemsida "äta rätt mat i rätt mängd" ännu ett luddigt uttryck.... Jämför man Modifast med ex Allévo vinner den senare ganska klart!

 

Denna diet kan med fördel kombineras med ett effektivt bantningspiller. Klicka här för att prova gratis!

 

 

 

 

För att komma igång med din nya kosthållning och lyckas hålla dieten gå gärna med i en viktklubb. Exempelvis www.matdagboken.se. Där får en personlig matdagbok, personlig motionsdagbok, personliga uträkningar såsom BMI, personligt energibehov, recept och mycket mera. Matdagboken är kopplad till livsmedelverkets databas vilket underlättar rätt kosthållning. Välj mellan flera olika veckomenyer för viktnedgång.

 

 

 

Källa:  www.modifast.se

 

Lycka till att banta med Modifastmetoden!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Till startsidan ViktVakten.se


    Copyright 2007-2008 viktvakten.se        E-post: info@viktvakten.se