Vill du ha gratis bantningstips och info om nya dieter? Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

(fyll i din e-mail här nedan)

Subscribe Unsubscribe

Medelhavsdieten


 

Medelhavsdieten är inte en diet som du går ner speciellt mycket i vikt med egentligen men den är mycket hälsosam och motverkar bl.a. hjärt- kärlsjukdomar. Dieten härstammar från Kreta där det under 1950-talet gjordes studier som visade på att människor därifrån hade betydligt mindre besvär med hjärt- kärlsjukdomar. Senare studier har också påvisat att medelhavsdieten minskar risken för Alzheimers sjukdom med hela40%!! Den senaste studien var mycket omfattande och pågick under hela 4 år. Medelhavsdieten är rik på fibrer, baljväxter, frukt, nötter och framförallt olivolja. Du får i dig mycket E-vitamin, C-vitamin Omega 3 och Antioxidanter när du äter enligt denna diet. Du skall ersätta margarin och smör med olivolja som r rik på enkelmättat fett vilket ger dig en lägre kolestorolhalt på köpet. Ät helst kyckling och fisk framför kött. Ät gärna yougurt, får- och getost. Ät mycket frukt, minst 400 gr per dag. Drick 1-2 glas rött vin per dag eller ersätt den med druvjuice som är ännu nyttigare. Medelhavsdieten är klassad som en av värdens mest hälsosamma diet.

Denna diet kan med fördel kombineras med ett effektivt bantningspiller. Klicka här för att prova gratis!

 

 

 

 

 

För att komma igång med din nya kosthållning och lyckas hålla dieten gå gärna med i en viktklubb. Exempelvis www.matdagboken.se. Där får en personlig matdagbok, personlig motionsdagbok, personliga uträkningar såsom BMI, personligt energibehov, recept och mycket mera. Matdagboken är kopplad till livsmedelverkets databas vilket underlättar rätt kosthållning. Färdiga matmenyer för viktminskning ingår!

Medelhavsdieten sammanfattning:

För att inte misslyckas med bantningen: Komplettera med en bra multivitamin och en bra multimineraltablett. Denna ser till att du får de vitaminer och mineraler som du behöver. När man bantar är det vanligt att man snabbt lider brist på dessa viktiga ämnen, vilket i sin tur får dig att avbryta bantningen i förtid p.g.a. av dåligt mående. Tips: Just nu kan du prova en Multivitamintablett gratis i hela 2 månader. Den som både innehåller 20 st av de viktigaste vitaminerna OCH mineralerna, den innehåller även extrakt av grönt te som ökar förbränningen! Klicka här för att komma till erbjudandet: Efi SE .

 


Lycka till att banta med Medelhavsdieten!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  •  

    Till startsidan ViktVakten.se


    Copyright 2007-2008 viktvakten.se        E-post: info@viktvakten.se