Vill du ha gratis bantningstips och info om nya dieter? Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

(fyll i din e-mail här nedan)

Subscribe Unsubscribe

Handmetoden - Handflatemetoden


 

Handflatemetoden eller Handmetdoden kan man gå ner så mycket som 2 kg per vecka! Jag tycker det verkar vara en riktigt sund metod!  Metoden är framtagen av överviktsforskaren Erik Hemmingsson och Birgitta Johansson. Att äta efter sin handstorlek är ganska enkelt, du får helt enkelt inte äta mer mat än vad som ryms i din hand.  Handmetoden är ganska logisk eftersom en stor kropp har större händer och får därmed äta mer. Handmetoden är testad i studier som har visat gott resultat. Den genomsnittliga viktnedgången bland försökspersonerna var 10.5 kilo på 12 månader. Inte illa! Handflatemetoden är bättre och enklare att använda än den gamla goda tallriksmodellen där det går att lassa upp i princip hur mycket som helst på en stor tallrik och bygga mat på höjden. Handmetoden är lätt att följa - du äter vanlig kost som är proteinrik samt frukt och grönsaker. Metoden skall användas i 5 veckor i sträck och därefter byta ut en knytnäve mot kolhydrater som pasta, ris, potatis, m.m. Har du inte uppnått din önskade vikt skall du ta 5 veckor till. Använd inte metoden i mer än 10 veckor i sträck. Läs här nedan hur du äter enligt handflatemetoden.

Vid varje måltid skall du äta:

 

Detta skall du tänka på när du äter enligt handmetoden:

Denna diet kan med fördel kombineras med ett effektivt bantningspiller. Klicka här för att prova gratis!

 

 

 

 

 

 För att komma igång med din nya kosthållning och lyckas hålla dieten gå gärna med i en viktklubb. Exempelvis www.matdagboken.se. Där får en personlig matdagbok, personlig motionsdagbok, personliga uträkningar såsom BMI, personligt energibehov, recept och mycket mera. Matdagboken är kopplad till livsmedelverkets databas vilket underlättar rätt kosthållning. Menyer som är anpassade för viktminskning ingår!

 


Exempel på meny med handflatemetoden:

Meny 1:

Meny 2:

För att inte misslyckas med bantningen: Komplettera med en bra multivitamin och en bra multimineraltablett. Denna ser till att du får de vitaminer och mineraler som du behöver. När man bantar är det vanligt att man snabbt lider brist på dessa viktiga ämnen, vilket i sin tur får dig att avbryta bantningen i förtid p.g.a. av dåligt mående. Tips: Just nu kan du prova en Multivitamintablett gratis i hela 2 månader. Den som både innehåller 20 st av de viktigaste vitaminerna OCH mineralerna, den innehåller även extrakt av grönt te som ökar förbränningen! Klicka här för att komma till erbjudandet: Efi SE

 

 

Lycka till att banta med Handflatemetoden!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  •  

    Till startsidan ViktVakten.se


    Copyright 2007-2008 viktvakten.se        E-post: info@viktvakten.se