Vill du ha gratis bantningstips och info om nya dieter? Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

(fyll i din e-mail här nedan)

Subscribe Unsubscribe

 Ashram-dieten

 


 

Ashram dieten även kallad "yoga dieten" sägs göra dig 5 kilo lättare på 7 dagar. Ashram metoden kombinerar träning med tuff diet. The Ashram Diet som den heter på engelska används b.la av två världskända skådespelerskor, Jane Fonda och Julia Roberts. En vanlig dag innehåller stretching, meditation och helst flera timmars hård träning.

 

Denna diet kan med fördel kombineras med ett effektivt bantningspiller. Klicka här för att prova gratis!

 

 

 

För att inte misslyckas med bantningen: Komplettera med en bra multivitamin och en bra multimineraltablett. Denna ser till att du får de vitaminer och mineraler som du behöver. När man bantar är det vanligt att man snabbt lider brist på dessa viktiga ämnen, vilket i sin tur får dig att avbryta bantningen i förtid p.g.a. av dåligt mående. Tips: Just nu kan du prova en Multivitamintablett gratis i hela 2 månader. Den som både innehåller 20 st av de viktigaste vitaminerna OCH mineralerna, den innehåller även extrakt av grönt te som ökar förbränningen! Klicka här för att komma till erbjudandet: Efi SE

 

Så här äter du enligt Ashram-metoden: 

 

 

 

Tips Nr 2: För att komma igång med din nya kosthållning och lyckas hålla dieten gå gärna med i en viktklubb. Exempelvis www.matdagboken.s. Där får en personlig matdagbok, personlig motionsdagbok, personliga uträkningar såsom BMI, personligt energibehov, recept och mycket mera. Matdagboken är kopplad till livsmedelverkets databas vilket underlättar rätt kosthållning. Dessutom får du enkla veckomenyer för viktminskning.

 

 

Ashram diet Menyexempel:

 

 

Frukostalternativ 1: Fruktsallad på

2 apelsiner, 1 kiwi, 1 banan, 1 äpple, 5 jordgubbar, 10 russin och 2 msk keso.1 skiva grovt bröd till.

Frukostalternativ 2: Havregrynsgröt, 1 skivat äpple, 2 dl mellanmjölk.

Lunch: 100 g kolhydrater (t ex pasta, potatis eller ris), 100 g protein (t ex skinka, kyckling eller kött av annat slag), 1/2 huvud isbergssallad, 2 tomater i små tärningar, 1/2 paprika, 2 cm skivad gurka och en dressing av olja, vinäger och kryddor. 1 skiva rågbröd med ost.

Middag: 100–150 gram kassler, 1 potatis, 1 tomat, 1 dl sallad, 1 dl hackad röd paprika  chilisås till smaksättning.

 

 

Källor:

Mandala Yoga Ashram

Yoga Resource: Mer om Ashram dieten

 

Observera!

Om du mår illa, är gravid, har problem med njurarna, har diabetes, oroar dig eller har övriga frågor kontakta din läkare eller dietist. Det är aldrig fel att rådgöra med din  läkare INNAN du börjar banta.

 

 

 

 

 

Lycka till att banta med Ashram Diet!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Till startsidan ViktVakten.se


Copyright 2007-2008 viktvakten.se        E-post: info@viktvakten.se