Vill du ha gratis bantningstips och info om nya dieter? Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

(fyll i din e-mail här nedan)

Subscribe Unsubscribe

Den Termogena Dieten.


 

 

Den Termogena Dieten används i syfte att minska i kroppsfett snabbt och effektivt. Det är en mycket tuff som riktar sig främst till de som tränar eller bygger muskler. Ordet termogen betyder värmeskapande. Dieten grundar sig nästan uteslutande på att proteinintaget skall vara högt medan fett och kolhydratintaget skall vara lågt. Proteinet gör att du sparar din muskelmassa och bränner fett istället för muskler. Protein mättar mer än vad t.ex. fett och kolhydrater. Proteinet innehåller också mindre effektiva kalorier än kolhydrater och fett. Det är de effektiva kalorierna man skall undvika när man vill bränna fett.

Denna diet kan med fördel kombineras med ett effektivt bantningspiller. Klicka här för att prova gratis!

 

 

 

För att komma igång med din nya kosthållning och lyckas hålla dieten gå gärna med i en viktklubb. Exempelvis www.matdagboken.se. Där får en personlig matdagbok, personlig motionsdagbok, personliga uträkningar såsom BMI, personligt energibehov, recept och mycket mera. Matdagboken är kopplad till livsmedelverkets databas vilket underlättar rätt kosthållning. Kompletta 4-veckorsmenyer för viktminskning ingår.

100 kalorier från protein= 70-85 effektiva kalorier.
100 kalorier från fett= 97 effektiva kalorier
100 kalorier från kolhydrater= 94 effektiva kalorier
 

 

Kroppen kommer förmodligen inte att befinna sig i ketos under denna diet p.g.a. det höga proteinintaget. Vid mycket hög fysisk aktivitet kan både Ketos och Glukoneogenes infinna sig samtidigt. Glukoneogenes inträffar i levern då det råder brist på kolhydrater. Om du höjer du proteinintaget till mycket höga nivåer( 70-80% av energiintaget) och exkluderar kolhydrater och fett så mycket som möjligt, så kommer effekten att vara påtaglig även på kort sikt. Jag tycker dock att det verkar vara en osund och rent av farlig diet. Det finns bättre alternativ som t.ex. 3-Timmarsdieten eller GI-Metoden som är en de populäraste just nu.

 

För att inte misslyckas med bantningen: Komplettera med en bra multivitamin och en bra multimineraltablett. Denna ser till att du får de vitaminer och mineraler som du behöver. När man bantar är det vanligt att man snabbt lider brist på dessa viktiga ämnen, vilket i sin tur får dig att avbryta bantningen i förtid p.g.a. av dåligt mående. Tips: Just nu kan du prova en Multivitamintablett gratis i hela 2 månader. Den som både innehåller 20 st av de viktigaste vitaminerna OCH mineralerna, den innehåller även extrakt av grönt te som ökar förbränningen! Klicka här för att komma till erbjudandet: Efi SE

 

Exempel på vad du skall äta med Den Termogena Dieten:

 

Observera!

Om du mår illa, är gravid, har problem med njurarna, har diabetes, oroar dig eller har övriga frågor kontakta din läkare eller dietist. Det är aldrig fel att rådgöra med din  läkare INNAN du börjar banta.

 


Förslag till upplägg och kaloriintag per dag:

 

 

Lyckat till att banta med Den Termogena Dieten!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Till startsidan ViktVakten.se


Copyright 2007-2008 viktvakten.se        E-post: info@viktvakten.se