Vill du ha gratis bantningstips och info om nya dieter? Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

(fyll i din e-mail här nedan)

Subscribe Unsubscribe

Shapeworks - Herbalife


 

 

 

För att komma igång med din nya kosthållning och lyckas hålla dieten gå gärna med i en viktklubb. Exempelvis www.matdagboken.se. Där får en personlig matdagbok, personlig motionsdagbok, personliga uträkningar såsom BMI, personligt energibehov, recept och mycket mera. Matdagboken är kopplad till livsmedelverkets databas vilket underlättar rätt kosthållning. Färdiga menyer ingår som är enkla att följa!

Herbalife eller Shapeworks som metoden också kallas är en populär bantningsmetod som är enkel att följa. Du är mätt och får i dig alla vitaminer, antioxidanter, mineraler osv. som din kropp behöver dagligen, detta är speciellt viktigt då många som bantar dränerar sin kropp på dessa viktiga ämnen då de skär ner på maten.

Metoden går ut på att du skall byta ut 2 st måltider om dagen mot Herbalife - Shapeworks Formula 1 proteindryck och äta en vanlig måltid om dagen. Det har ingen betydelse vilka måltider du väljer att ersätta med Herbalife - Shapeworks proteindrycken. Ett tips är dock att behålla den måltid som du känner är viktigast för dig och ditt sociala liv. Du skall också ta tabletter samt dricka en speciellt utformat örtdryck för viktminskning ca 2-3 gånger per dag. detta fungerar även som ett mellanmål som gör att du förbränner maximalt med fett.

Du behöver inte köpa något kompletterande kosttillskott då Herbalife - Shapeworks är baserad på högt proteininnehåll av högkvalitativa sojaproteiner. Proteinerna hjälper till att starta upp fettförbränningen som i sin tur leder till att fettlagren byts ut till muskler - som i sin tur använder energi vilket ger en ökad förbränning man gör av med mer kalorier vilket leder till viktnedgång. Det innehåller som sagt alla de viktiga näringsämnen och vitaminer som du behöver för att må bra även under bantnginen.

 

Alla Herbalife - Shapeworks kunder får en vikt & näringscoach som följer kunderna regelbundet, vilket gör att chanserna att lyckas med bantningen ökar kraftigt!

 

 

Hur bantar man med Herbalife  - Shapeworks?

Byt ut två måltider om dagen mot Formula 1 Proteindryck och ät en vanlig måltid mat om dagen. Det spelar ingen roll vilka måltider du byter ut. Behåll den måltid som du känner är viktigast för ditt sociala liv. Ät tabletterna i enlighet med instruktionen på förpackningen. Drick örtdryck 2-3 gånger per dag.

Enligt etiketten ska du blanda med Lättmjölk, men om du normalt inte dricker mjölk kan du vara försiktig med att blanda med det då du kan få lite ont i magen om du plötsligt börjar att drick stora mängder mjölk och inte är van vid det. Men det finns numera laktosfri mjölk som smakar bra och kan vara ett alternativ om man är laktosintolerant. Ett annat bra alternativ är Sojamjölk som du kan köpa i alla hälsokostbutiker, men också i många vanliga matvarubutiker. 

2,5 dl lättmjölk och sojamjölk innehåller ca. 10 gram protein, och detta är med i beräkningen för det totala proteininnehållet i. Formula 1 Proteindryck. Om du ska använda mer än 1 sked med PPP måste du öka vätskemängden till mer än 2,5 dl. Du märker snart hur mycket vätska du behöver för att få rätt konsistens. 

Om du blandar med juice kan du späda den med lite med vatten för att inte få så stark juicesmak, då även proteinpulvret har smak. Du bör också kompensera den minskade proteinmängden av att du inte har mjölk i med att ha lite mer PPP. 

Du kan också blanda olika typer av juice med lättmjölk eller sojamjölk. Efter lite provande kommer du snart att hitta din favoritblandning.

 

För att inte misslyckas med bantningen: Komplettera med en bra multivitamin och en bra multimineraltablett. Denna ser till att du får de vitaminer och mineraler som du behöver. När man bantar är det vanligt att man snabbt lider brist på dessa viktiga ämnen, vilket i sin tur får dig att avbryta bantningen i förtid p.g.a. av dåligt mående.


 

Lycka till att banta med Herbalife - Shapeworks!

 

 

 

 

  • Till startsidan ViktVakten.se


    Copyright 2007-2008 viktvakten.se        E-post: info@viktvakten.se