Dela med dig på Facebook

 

CSIRO-Metoden


 

CSIROmetoden sägs göra dig ca1 kilo lättare per vecka eller 10 kilo lättare på 12 veckor. Denna diet utvecklades på CSIRO Health Sciences and Nutrition i Adelaide i Australien som ett resultat av deras forskning. Forskarteamet har testat en hel del andra bantningsmetoder och har sedan utgått ifrån dem och från sin forsknig och kommit på CSIRO-dieten. Csiro står för ”The commonwealth scientific research organisation”.

Det har även givits ut en bok med namnet ”Livslång hälsa med Csiro” . Boken är granskad av Ingrid Larsson, klinisk närings-fysiolog och med. dr vid Sahlgrenska Universitetssjukhuset. Hon säger att metoden är hälsosam och är glad över att det kommit en fungerande metod som det ligger riktig forskning bakom och som har bevisad effekt.

Att äta enligt denna metod innebär att du få i dig mycket protein och mindre fett och kolhydrater. CSIRO studien, som gjordes på 100 överviktiga personer, visade på den hälft som åt proteinrik och fettsnål kost gick ner betydligt mer än den hälft som fick äta kolhydratrik och fettsnål kost. Den grupp som fick äta fettsnålt och proteinrikt tappade dubbelt så mycket midjefett som de som fick äta fettsnålt och kolhydratrikt.

Denna diet kan med fördel kombineras med ett effektivt bantningspiller. Klicka här för att prova gratis!

 

 

 

Tips Nr 2: För att komma igång med din nya kosthållning och lyckas hålla dieten gå gärna med i en viktklubb. Exempelvis www.matdagboken.se. Där får en personlig matdagbok, personlig motionsdagbok, personliga uträkningar såsom BMI, personligt energibehov, recept och mycket mera. Matdagboken är kopplad till livsmedelverkets databas vilket underlättar rätt kosthållning. Kompletta menyer för viktminskning ingår.

 

För att inte misslyckas med bantningen: Komplettera med en bra multivitamin och en bra multimineraltablett. Denna ser till att du får de vitaminer och mineraler som du behöver. När man bantar är det vanligt att man snabbt lider brist på dessa viktiga ämnen, vilket i sin tur får dig att avbryta bantningen i förtid p.g.a. av dåligt mående. Tips: Just nu kan du prova en Multivitamintablett gratis i hela 2 månader. Den som både innehåller 20 st av de viktigaste vitaminerna OCH mineralerna, den innehåller även extrakt av grönt te som ökar förbränningen! Klicka här för att komma till erbjudandet: Efi SE

 

 

Källor:

E-health: "Hejdå GI - Nu kommer CSIRO"

Expressen: "Gå ner 5 kilo på 6 veckor"

Aftonbladet: "Smalmetoden som funkar"

 

 

Lycka till att banta med CSIRO-metoden!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Till startsidan ViktVakten.se


    Copyright 2007-2008 viktvakten.se        E-post: info@viktvakten.se