Vill du ha gratis bantningstips och info om nya dieter? Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

(fyll i din e-mail här nedan)

Subscribe Unsubscribe

6-Dagarsdieten


 

 

Med 6-Dagarsdieten kan du gå ner 5 kilo på en vecka. Metoden har sina rötter i USA, San Fransisco och är framarbetad av  Provida Life Sciences tilsammans med Michael Thurmond, som bl.a. deltar i den Amerikanska tv-serien Extreme Makeover, där han ger deltagarna tips och råd på vad de skall använda för diet. Med 6-dagarsmetoden lovar Michael att du går ner 0.5 kg eller mer om dagen! Michel Thurmond är också författaren av boken med namnet ”6 dagar till en slankare kropp” samt boken ”12 dagar till en snyggare kropp”. Tanken med 6-dagarsmetoden är att du skall få fart på ämnesomsättningen och använda maten för att förbränna fett likt 3-timmarsdieten. Det går alltså ut på att äta ofta för att försöka lära kroppen att det hela tiden kommer ny föda så det är ok att bränna fett. Motsatsen är om man äter lite och sällan, då går kroppen i ett tillstånd av svält och slutar förbränna fett, den sparar på energin och förbränner inget fett. Denna diet kan med fördel kombineras med Reduxin, vilket är ett bevisat fungerande bantningspiller som är ofarligt.  Du skall också träna lätt träning medan du går på dieten, ca 40-60 min per dag för att sedan göra uppehåll i en dag och sen på det igen. Du skall bara använda 6-dagarsdieten i just sex dagar, annars kan det bli farligt för kroppen. Dieten är en s.k. Snabbdiet, du går alltså ner mycket snabbt i vikt med denna bantningsmetod.

Denna diet kan med fördel kombineras med ett effektivt bantningspiller. Klicka här för att prova gratis!

 

För att inte misslyckas med bantningen: Komplettera med en bra multivitamin och en bra multimineraltablett. Denna ser till att du får de vitaminer och mineraler som du behöver. När man bantar är det vanligt att man snabbt lider brist på dessa viktiga ämnen, vilket i sin tur får dig att avbryta bantningen i förtid p.g.a. av dåligt mående. Tips: Just nu kan du prova en Multivitamintablett gratis i hela 2 månader. Den som både innehåller 20 st av de viktigaste vitaminerna OCH mineralerna, den innehåller även extrakt av grönt te som ökar förbränningen! Klicka här för att komma till erbjudandet: Efi SE

 

Tips Nr 2: För att komma igång med din nya kosthållning och lyckas hålla dieten gå gärna med i en viktklubb. Exempelvis www.matdagboken.se. Där får en personlig matdagbok, personlig motionsdagbok, personliga uträkningar såsom BMI, personligt energibehov, recept och mycket mera. Matdagboken är kopplad till livsmedelverkets databas vilket underlättar rätt kosthållning. Dessutom får du färdiga veckomenyer som är enkla att följa!

 

 

 

 

 Källor:


Aftonbladet: "Gå ner en storlek på bara 6 dagar"

Mybodymakeover: "Michael Thurmond"
 

 

 Dela med dig på Facebook

 

 

 • Lycka till att banta med 6-dagarsmetoden!

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Till startsidan ViktVakten.se


  Copyright 2007-2008 viktvakten.se        E-post: info@viktvakten.se