Vill du ha gratis bantningstips och info om nya dieter? Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

(fyll i din e-mail här nedan)

Subscribe Unsubscribe

5-Dagarsdieten


 

 

5-dagarsmetoden lanserades av den Amerikanska läkaren Paul Rivas. Rivas har under cirka 10 år hjälpt sina patienter att gå ner i vikt med de vanliga dieterna men upptäckte att de flesta återföll i sitt gamla ätar-mönster. Därför lanserade han denna annorlunda diet som är mycket enklare att följa just därför att du får äta vad du vill på helgerna. På helgerna är den tid då bantare oftast går bet och "tar återfall" som sedan ger dem skuld. Det hela slutar i att de struntar i att banta över huvud taget.  Dieten går alltså mycket ut på att du skall slippa få skuld när du äter. Du skall gå på en strikt diet på vardagarna men slipper diet  på helgen. Så om du går och längtar efter en hamburgare behöver du inte vänta så länge….. Detta gör att du inte tröttnar på att gå på diet och kan hålla på längre med bantningen. Dieten är som sagt mycket strikt i veckorna då du inte får äta socker, mättat fett, bröd m.m.  Det går bra att kombinera denna diet med andra dieter. Exempelvis använder du passande diet i veckan för att frossa på helgen. Dieten kallas för Cheater´s diet, Fuskardieten, och det finns en bok med samma namn som är skriven av just läkaren Paul Rivas. Det rekommenderas att du inte tränar under denna diet men det är naturligtvis valfritt.

 

Denna diet kan med fördel kombineras med ett effektivt bantningspiller. Klicka här för att prova gratis!

 

 

 

För att inte misslyckas med bantningen: Komplettera med en bra multivitamin och en bra multimineraltablett. Denna ser till att du får de vitaminer och mineraler som du behöver. När man bantar är det vanligt att man snabbt lider brist på dessa viktiga ämnen, vilket i sin tur får dig att avbryta bantningen i förtid p.g.a. av dåligt mående. Tips: Just nu kan du prova en Multivitamintablett gratis i hela 2 månader. Den som både innehåller 20 st av de viktigaste vitaminerna OCH mineralerna, den innehåller även extrakt av grönt te som ökar förbränningen! Klicka här för att komma till erbjudandet: Efi SE

Du kan som sagt med fördel kombinera denna diet fritt med vissa av de andra metoderna. Exempelvis bantarsoppan.

 

 

Tips Nr 2: För att komma igång med din nya kosthållning och lyckas hålla dieten gå gärna med i en viktklubb. Exempelvis www.matdagboken.se. Där får en personlig matdagbok, personlig motionsdagbok, personliga uträkningar såsom BMI, personligt energibehov, recept och mycket mera. Matdagboken är kopplad till livsmedelverkets databas vilket underlättar rätt kosthållning. Dessutom färdiga veckomenyer som är enkla att följa!

 

 

 

Källor:

Aftonbladet: "Så går du ner med enkla 5-dagarsmetoden"

Amazon: "cheater´s diet"

 

 

 

 

Lycka till att banta med 5-dagarsmetoden!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Till startsidan ViktVakten.se


Copyright 2007-2008 viktvakten.se        E-post: info@viktvakten.se